Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті правоохоронці викрили масштабну схему незаконного вирубування державних лісів у трьох лісництвах (ФОТО, ВІДЕО)

29 квітня 2020 р., 16:05

Прокурорами прокуратури Закарпаття спільно із співробітниками Управління СБУ в Закарпатській області продовжується робота щодо блокування розкрадань лісу у Закарпатській області.

У ході слідства викрито масштабну схему незаконного вирубування державних лісів у трьох лісництвах Закарпаття, що заподіяла орієнтовно 14 млн грн збитків.

За погодження прокурора прокуратури області повідомлено про підозру керівнику «Брустурянського лісомисливського господарства» у зловживанні службовим становищем (ч. 1 ст. 364 КК України).

Як встановлено у ході слідства, підозрюваний, погодив технічну документацію про місце розташування та межі земельних ділянок, що призвело до незаконного вибуття з державної власності земель лісового фонду.

Крім того, в ході слідства, встановлено причетність службових осіб державного підприємства «Хустське лісо дослідницьке господарство» та Ужанського національного природного парку до масштабних порубок лісу на ввірених їм територіях лісового фонду. У ході огляду фахівцями - екологами окремих ділянок лісу, встановлено факти систематичного проведення незаконних рубок.

Сьогодні, 29 квітня, правоохоронцями проведено ряд обшуків у приватних та службових помешканнях фігурантів справи.

За усіма епізодами, триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі ТУ ДБР у м. Львові. Встановлюються інші особи, які ймовірно причетні до вказаної злочинної діяльності.


Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp