Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як подати документи для отримання ліцензії на операції з підакцизними товарами під час карантину

30 квітня 2020 р., 13:00

Це цікаво знати

Відповідно до Закону України від 17.03.2020 р. №530-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», з дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних послуг та строків надання цих послуг, визначених законом. Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення.

У зв’язку з цим у Головному управлінні ДПС у Закарпатській області нагадують, що документи щодо надання адміністративних послуг, визначених Законом України від 19.12.1995 р. №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального», на час карантину приймаються виключно через електронні поштові скриньки органів ДПС та поштою.

Зауважимо, що актуальну інформацію щодо Реєстрів виданих, призупинених та анульованих ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами ГУ ДПС у Закарпатській області можна переглянути ТУТ.

Варто зазначити, що надання оригіналів документів буде здійснюватися після закінчення карантину. Для отримання ліцензії на зберігання пального документи слід надсилати рекомендованим листом.


Відділ комунікацій ГУ ДПС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp