Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міліція та прокуратура розслідує трагедію, в якій загинули троє чоловіків

12 вересня 2014 р., 19:18

Наразі триває з’ясування всіх обставин та причетності до скоєного працівників та керівництва готелю на Ужгородщині.

Сьогодні післяобідньої пори в селі Холмок сталася жахлива подія – троє чоловіків, працівників місцевого готелю, під час ремонтних робіт впали до каналізаційного колодязю. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група Ужгородського райвідділу міліції, працівники Державної служби надзвичайних ситуацій та медичні працівники. 

На жаль, коли дістали чоловіків з колодязя завглибшки майже 10 метрів, ті вже знаходились в критичному стані, оскільки надихались отруйними випарами. Їх одразу ж було доставлено в реанімаційне відділення, та попри всі намагання лікарів врятувати життя молодим чоловікам так і не вдалось. 


Як стало відомо пізніше, декілька днів тому в цьому каналізаційному колодязі провалилась земля і чоловіки проводили ремонтні роботи – засипали яму. Один, не втримавшись, впав у колодязь, інший поспішив йому на допомогу і також впав. Третій чоловік покликав інших працівників готелю на допомогу, а сам намагався з драбиною допомогти вибратися звідти товаришам, та йому це не вдалося… 

Наразі працівниками Ужгородського райвідділу міліції задокументовано дану подію та спільно з прокуратурою району вживаються всі необхідні заходи для з’ясування всіх обставин трагедії та причетності до скоєного працівників та керівництва готелю. 
Ганна Дан, Ужгородський РВ УМВС
User 12.09.2014 20:32 IP: 87.230.92.178
Готель "666"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp