Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рахівщина забезпечила бійців цінним презентом (ФОТО)

13 вересня 2014 р., 10:02

Цього разу захисники отримали джип.

Активісти Рахівської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода", місцеві жителі, громадські активісти та підприємці допомагають батальйону особливого призначення "Січ".

На початку вересня завдяки громаді було придбано автомобіль "Тойота", організувано гуманітарний вантаж і доставку необхідних речей – харчів, теплого одягу та двох бронежилетів. Про це 12 вересня 2014 року повідомив голова Рахівської "Свободи" Микола Косівський.

Як зазначив націоналіст, рахівські підприємці Василь Фідей, Ярослав Грекул, Степан Думен, Іван Молдавчук, Віктор Томишинець, Василь Курик та члени громадської організації "Добробут Карпат" Ігор Добринський, Роман Бабич та Олександр Мартин допомогли придбати для потреб воїнів АТО автомобіль джип "Тойота".



Окрім автівки в зону проведення АТО відправили і гуманітарний вантаж, котрий збирала вся громада Рахова. До благодійної справи долучилася навіть мати першого загиблого на війні закарпатця героя Олексія Калинюка. Ганна Михайлівна передала речі та продукти військовим на Схід України і зазначила: "Бажаю всім хлопцям повернутися додому живими і здоровими. Я постійно за них молюся".

Рахівські свободівці брати Павло та Федір Лембаки з с. Косівська Поляна, які працюють за кордоном, купили для побратимів засоби особистого захисту, зокрема бронежилет та каску.

Ще один бронежилет передали рахівські заробітчани з Чехії: Іван Ковбаснюк, Василь Лукачук, Павло Кірібай, Василь Цуферяк, Петро Шустяк, Олександр Сороцький, Леон Чорний та Анатолій Чорний.

Гуманітарний вантаж із закарпатської Гуцульщини бійці батальйону "Січ" вже отримали, і висловили щиру вдячність за допомогу усім небайдужим.
Прес-служба Рахівської районної організації ВО "Свобода"
Вуйко 13.09.2014 14:26 IP: 34.46.165.194
Куди поділася псевдо Айбова благодійна фірма "Відкрите серце громади Рахівщини у відкриту кишеню Айба"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp