Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Медичні працівники Закарпаття отримали чергову партію благодійної допомоги для запобігання поширенню COVID-19

7 травня 2020 р., 16:05

6 травня засоби індивідуального захисту були передані для потреб Закарпатської області.

З початку розповсюдження коронавірусної інфекції в Україні компанія «Епіцентр» відгукнулася на ініціативу Президента України Володимира Зеленського щодо забезпечення закладів охорони здоров’я необхідними засобами захисту й обладнанням по боротьбі з COVID-19.

У межах цієї співпраці «Епіцентр» доставив в Україну літаком «Мрія» гуманітарний вантаж для медичних закладів України: 2 млн медичних масок, 75 тис. захисних комбінезонів та 30 тис. захисних окулярів, які передаються в усі обласні центри країни.

За словами заступника генерального директора ТОВ «Епіцентр К» Вадима Лозового, компанія провела консультації з МОЗ та отримала чіткі рекомендації, щодо першочергової необхідності забезпечити лікарів саме засобами захисту.

«Ми звернулися до всіх регіональних департаментів охорони здоров’я і у відповідності до потреб, які вони озвучили, передаємо в медичні установи необхідну допомогу. Закарпатська область отримала 50 тис. медичних масок, 900 захисних окулярів та 1 250 захисних комбінезонів. «Епіцентр» вважає своїм святим обов’язком допомогти країні в цей важкий час й ми будемо це робити стільки, скільки це буде потрібно», - сказав він.

Засоби індивідуального захисту будуть розподілені регіональним Департаментом охорони здоров’я відповідно до потреб медичних закладів області.

До кінця тижня гуманітарну допомогу від компанії «Епіцентр К» отримають усі регіони України.

З початком розповсюдження вірусу, група компаній «Епіцентр» відгукнулась на ініціативу президента та створила оперативний штаб для протидії коронавірусу. На потреби країни в боротьбі з хворобою компанія виділила 150 млн грн.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp