Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі поранений український військовослужбовець

13 травня 2020 р., 14:53

Боєць ЗСУ отримав осколкове поранення в результаті обстрілу з боку сепаратистів, він госпіталізований.

На Донбасі в результаті обстрілу з боку сепаратистів отримав поранення український військовослужбовець. Про це повідомляє прес-служба штабу ООС в середу, 13 травня.

"Сьогодні, 13 травня, в черговий раз проігнорувавши мирні домовленості, збройні формування Російської Федерації відкрили вогонь з мінометів калібру 120 мм, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів по позиціях Об'єднаних сил на луганському напрямку", - сказано в повідомленні.Відзначається, що боєць ЗСУ отримав осколкове поранення і був оперативно доставлений в медустанову, де отримав належну допомогу.У свою чергу підрозділи ОС відкрили у відповідь вогонь із застосуванням штатного озброєння. Втрати противника уточнюються.Нагадаємо, що напередодні на Донбасі зафіксували дев'ять обстрілів, один поранений. У штабі ООС відповіли на провокації супротивника, в результаті чого, за даними розвідки, були поранені п'ять сепаратистів.Також повідомлялося, що в Авдіївці сепаратисти обстріляли житловий квартал. Противник свідомо піддав небезпеці цивільне населення Донбасу.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp