Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні запрацювали 640 продуктових ринків

13 травня 2020 р., 14:56

Органи Держпродспоживслужби виявили сотні випадків порушень, за якими виносилися приписи та інформувалися органи місцевої влади або Нацполіція.

В Україні відкрили 640 агропродовольчих ринків у рамках ослаблення карантину. Про це в середу, 13 травня, повідомила прес-служба Держпродспоживслужби.Відзначається, що ще 14 ринків виявилися неготовими до відкриття і закрилися самостійно. Серед них 7 у Києві, 4 в Харківській області, і по одному - в Кіровоградській, Луганській і Львівській областях. Ще три ринки в Харківській області були закриті за рішенням органів місцевої влади."За виявлені недоліки і порушення встановлених санітарних вимог територіальними органами Держпродспоживслужби винесено 56 приписів (пропозицій), найбільша кількість з них у Волинській - 7, у Дніпропетровській - 11, у Львівській - 6, у Харківській - 11, у Херсонській - 8, в Чернігівській - 6 та інші. Складено 1 протокол в Івано-Франківській області... Фахівцями територіальних органів Держпродспоживслужби видано 710 приписів (розпоряджень, пропозицій), складено 50 протоколів", - йдеться в повідомленні.При цьому в 333 випадках за виявленими порушеннями інформувалися органи місцевої влади і в 261 випадку проінформовані органи Національної поліції для прийняття відповідних заходів.Раніше повідомлялося, що в Україні не змогли відкритися більше 30 ринків. Деяким з них не дали відкритися органи місцевої влади через неготовність працювати в умовах карантину.Нагадаємо, в кінці квітня Кабінет Міністрів дозволив відкрити продуктові ринки з початку травня.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp