Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні запрацювали 640 продуктових ринків

13 травня 2020 р., 15:00

Для цього депутатам Верховної Ради необхідно прийняти закони, на яких наполягає Міжнародний валютний фонд.Уряд України хоче отримати в поточному році 10 млрд доларів західних кредитів.

Про це в середу, 13 травня, повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, виступаючи у Верховній Раді.

"Усі ці кошти... Їхній обсяг в цьому році перевищує $10 млрд фінансової підтримки", - сказав він. За словами прем'єра, це гроші від різних міжнародних фінансових організацій: МВФ, європейських структур, ЄС і країн-партнерів в цілому.

Він нагадав, що найчастіше виділення всіх грошей залежить від домовленостей влади України з Міжнародним валютним фондом.

"Тому це дуже важливо, щоб ми рухалися вперед і отримували ці кошти, щоб в наступному році зрости на 7%, а не падати в прірву і не мати можливості вибратися з неї ще років десять", - сказав Шмигаль, закликавши депутатів підтримати законопроекти, прийняття яких вимагає МВФ.

Як повідомлялося, Фонд не схвалить нову програму кредитування для України, якщо парламент не проголосує за законопроект про заборону повернення націоналізованих банків колишнім власникам.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp