Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У закарпатців буде привід посміятися

13 вересня 2014 р., 19:03

Бо третя серія мультику "Наша Файта" не за горами.

Очікувана усіма закарпатцями подія – прем’єра третьої серії улюбленого мультфільму «Наша файта» - не за горами. Про це в ексклюзивному коментарі Новому Закарпаттю розповів ідейний натхненник та автор проекту Михайло Карпенко.

«Третя серія «Нашої файти» буде сильнішою за попередні: і по сюжету, і по режисурі. Приступаючи до роботи над нею, ми спершу взяли до уваги поради наших глядачів, почитали багато літератури, як правильно писати сценарії, і вже тоді взялися писати. Тому третій мультик буде і більш грамотно зробленим», - розповідає Михайло.

Цього разу доля приведе головного героя на Хустщину, де і продовжаться його пригоди. Однак у серію потрапив іще один район. Який? Автори вирішили притримати завісу таємниці над цим питанням.

Прем’єрний і довгоочікуваний показ відбудеться 26 вересня у ресторані «Varosh» у рамках гумористичного шоу «Вечірній Варош». Детальнішу інформацію можна дізнатись, затефонувавши за контактним телефоном 099-787-00-03.

Нагадаємо, 2 серію закарпатського мільтсеріалу було представлено навесні.
  

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp