Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатським програмістам пропонують "нічогеньку таку" роботу

14 вересня 2014 р., 10:07

Хто готовий відірватись від свого монітора вдома і податись у світ?

Протягом останніх років програмісти закріпили за собою позицію лідера у перелікові найбільш престижних і перспективних професій. І навіть криза зачепила цю сферу менше, ніж інші. Проте розвиток технологій сприяє тому, що до спеціалістів цієї галузі висувають усе вищі вимоги. З іншого боку, роботодавці вдаються до нових способів матеріальної і нематеріальної мотивації для найбільш цінних співробітників і пошукачів. 13 вересня програмісти відзначили своє професійне свято. У зв’язку із цим Міжнародний кадровий портал HeadHunter Україна пропонує добірку вакансій для спеціалістів у галузі програмування. 

Однією із найбільш популярних і високооплачуваних мов програмування сьогодні є Java. Компанія PM Media бажає бачити у себе в штаті досвідченого Front end developer (JavaSсript). Основним завданням майбутнього співробітника буде пошук і усунення помилок, допущених при розробці. При цьому потрібно буде навчити співробітників писати якісний код. Окрім зарплати 20 000- 45 000 грн. і стандартного соціального пакета, передбачені додаткові бонуси: динамічний і перспективний предмет розробки у вигляді соціально-розважальної мережі, корпоративні заходи і тімбілдінги, комфортний 8 bit офіс (кімната відпочинку, кава, випічка). 

Серед мов програмування на другому місці за вартістю експерти називають С#. У компанії Terrasoft відкрита вакансія Middle C#/.NET Developer. Основні вимоги до пошукачів: досвід роботи з платформою .NET 3.5/4.0/4.5 і мовою C#; знання основ мови JavaScript; досвід роботи з базами даних (MS SQL або Oracle); розуміння принципів розробки додатків Enterprise рівня. Серед величезної кількості бонусів: можливість втілювати свої ідеї у рамках 10% робочого часу; спеціальні навчальні програми (розробка ПЗ, менеджмент); зручні місця для відпочинку й спорту, а також футбольні й баскетбольні команди. 

PHP Developer Senior / Middle з досвідом роботи 3-6 років чекають у компанії RIO.UA. Завдання на перший час: проектування архітектури і розробка комерційних сервісів, перевірка коду. Завдання на перспективу: стати гідною частиною команди розробки; внести свою частку в покращення процесів спільної справи; навчати і допомагати менш досвідченим розробникам. Компанія створює співробітникам комфортні умови: хороша заробітна платня (1 500 — 2 500 USD); реальна перспектива зростання до тімліда; найновіше обладнання і програмне забезпечення; класний офіс. 

Компанія Scopic Software шукає C++ Developer з досвідом роботи 1-3 роки. Головними вимогами до пошукачів є хороші навички програмування C++; досвід у 3D-графіці; а також хороша розмовна і письмова англійська. Працювати можна повний або неповний робочий день. Система оплати передбачає ставку від 1 700 до 2 900 USD або погодинний розрахунок — 12$-17$ залежно від досвіду. 

У компанію Epsy Soft потрібен Android розробник з досвідом роботи від 2-х років. Майбутньому співробітнику пропонують працювати в проекті, пов’язаному із захищеними комунікаціями (розробка засобів обміну інформацією в зашифрованому вигляді). Компанія гарантує преміювання за результатами роботи; участь у спортивних і корпоративних заходах; можливість участі в семінарах із підвищення кваліфікації; і навіть офісні солодощі по дефолту. 

А для спеціалістів із досвідом роботи 3-6 років компанія GUID, яка займається розробкою мобільних додатків, пропонує вакансію Senior/Lead iOS Developer. Головною вимогою до пошукачів є досвід розробки для мобільних платформ і для Unix / Linux. А ось перелік бонусів порадує навіть найбільш розбалуваних співробітників. Серед іншого, робоче місце із двома 24′′ моніторами и топовим 4-ядерним маком з SSD; початок робочого дня з 9.00 до 11.00; паркування для велосипеда; обід за рахунок компанії, а також знижка у фітнес-клуб і на придбання айфонів/ айпадів. 

Для програмістів-початківців є можливість отримати місце в компанії Інфоком Плюс. У штат компанії потрібен Frontend Developer. Майбутній співробітник буде: розробляти і підтримувати клієнтську частину SPA на Marionette/Angular; брати участь у проектуванні й реалізації інтерфейсів і API додатків; постійно працювати над підвищенням надійності та якості коду. Робота в компанії передбачає зарплату до 2 500 USD, оплачувані понаднормові навантаження, гнучкий графік роботи, внутрішню програму професійного навчання і відсутність дрес-коду. 

Серед мов-«динозаврів» спеціалісти називають, у першу чергу, Delphi та Pascal. Згідно з прогнозами, протягом найближчих 5 років їх використання суттєво знизиться. Тим не менше, деякі компанії потребують спеціалістів, котрі володіють саме цими мовами. Наприклад, компанія Innoware запрошує до співпраці Junior Developer, Microsoft Dynamics NAV. Досвід роботи не обов’язковий, а ось освіта у сфері комп’ютерних і ІТ-технологій, впевнена англійська, а також відмінне знання Delphi, Pascal, PHP, С є головними вимогами до пошукачів. Компанія гарантує особистісний і професійний розвиток, а також роботу над цікавими проектами в міжнародній компанії-лідері. 

Для програмістів-геймерів відкрита вакансія Flash-розробника у компанії ГлобалТех. Вашу кандидатуру з радістю розглянуть, якщо у Вас є досвід роботи з Flash-анімацією в ігровій індустрії, а також якщо Ви професійно володієте Adobe Flash. Очікуваний рівень зарплати — до 3 000 USD. Окрім цього, на Вас очікують: цікаві завдання, не обмежені посадовими інструкціями та іншою бюрократією, чудовий офіс із кімнатою відпочинку і м’яким офісним графіком; атмосфера компанії, націленої на розвиток продуктів і завоювання світу :) 

Також програмісти працюють із базами даних SQL, які хоча і є додатковими, але найбільш затребуваними. Компанія Skelia Ukraine запрошує на роботу Business Intelligence Developer. Окрім інших вимог, кандидату знадобиться досвід роботи з базами даних SQL, XML від 2-х років, хороше знання англійської, а також чудові комунікативні навички і високий ступінь відповідальності. Також серед плюсів роботи в компанії можна перелічити демократичний стиль управління, оплату ланчів, медичне обслуговування, басейн, а також соціальні пільги для сімей співробітників.

Дані були отримані в результаті аналізу бази даних вакансій і резюме Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна в серпні 2014 року.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp