Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як рятувальники з коронавірусом борються (ФОТО)

19 травня 2020 р., 12:50

Рятувальники ДСНС Закарпаття продовжують здійснювати щоденні комплексні заходи, спрямовані на протидію поширенню СОVID-19. Не стали винятком і минулі вихідні.

Так, рятувальники Хустського, Іршавського та Свалявського районів проводили дезінфекцію місць із можливим скупченням людей, як в районних центрах так і в прилеглих населених пунктах. Фахівці ДСНС обробили спеціальним хлоровмісним розчином автобусні зупинки, вулиці міст та селищ, заклади релігійного призначення, магазини, аптеки та інші місця, де можуть перебувати люди.

Окрім того, службовий автобус ISUZU «Богдан» продовжує здійснювати перевезення через держкордон українців. Лише впродовж двох останніх діб було перевезено 162 громадянина.

Незважаючи на послаблення карантинних заходів, рятувальники нагадують краянам дотримуватися санітарно-гігієнічних норм та без нагальної потреби не виходити на вулицю.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp