Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська делегація взяла участь у з’їзді Партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна»

14 вересня 2014 р., 14:44

З’їзд затвердив програму партії і визначив три головні проблеми держави, які потрібно негайно вирішувати

Партія «Сильна Україна» не приєднуватиметься до Опозиційного блоку, і піде на парламентські вибори самостійно. Про це заявив лідер «Сильної України» Сергій Тігіпко, виступаючи на ІІ Національному з’їзді партії «Сильна Україна», який відбувся у п’ятницю в НСК «Олімпійський» у Києві.

На з’їзд прибуло 406 делегатів з усієї країни, в тому числі майже два десятки представників Закарпаття на чолі з головою обласної організації партії Сергія Тігіпка «Сильна Украна» Михайлом Поповичем.

Виступаючи на з’їзді, лідер партії «Сильна Україна» Сергій Тігіпко заявив: «Наше головне завдання – запропонувати суспільству альтернативу. Альтернативу тому згубному шляху, яким веде нас нинішня влада».

Лідер «Сильної України» запевнив однопартійців, що об’єднання партії з Опозиційним блоком, яке останнім часом анонсували деякі оглядачі і ЗМІ, не буде. За словами Сергія Тігіпка, представники Опозиційного блоку виходили з пропозицією про співпрацю, але вона не була підтримана «Сильною Україною».

«Розмови про вступ до Опозиційного блоку були, я не буду замовчувати це. Пропонували очолити цей блок. Про якісь відсотки в списках розмови не було, ми не дійшли до цього, тому що моя позиція була чіткою. Перше – ми йдемо своєю партією – «Сильною Україною». Ми сьогодні відкриті для всіх. Не обов’язково сьогодні навіть бути членом партії. Але якщо це ті люди, які можуть принести користь країні, ми теж хотіли б бачити їх в списках. Я не бачу сенсу в тому, щоб зробити якийсь тимчасовий блок, провести з’їзд, а потім розбігтися. Потрібно будувати партії, які б викликали довіру і рухалися б вперед», – підкреслив політик.

По-друге, як зазначив С. Тігіпко, представники Опозиційного блоку пропонували до загального списку включити ряд політиків, які заплямували свою репутацію. Але з цим не можна було погодитися.

Особливу увагу лідери партії і делегати з’їзду зосередили на виробленні пропозиції виборцям -- як досягти миру на сході країни, як запобігти економічній катастрофі і як відновити зростання соціальних стандартів.

«Я можу сказати своїм виборцям, що є три головні проблеми, які країна повинна вирішити. По-перше, досягти миру. З самого початку конфлікту я говорив про необхідність переговорів. Я говорив про мир у той час, коли більшість політиків кричали про війну. По-друге, наближається економічна катастрофа. Якщо сьогодні не буде змінена економічна політика, ми отримаємо колосальну економічну кризу», – зазначив С. Тігіпко.

По-третє, за його словами, необхідно змінити соціальну політику влади.

«Та соціальна політика, яка проводиться сьогодні, абсолютно не справедлива. Усі бюджетні проблеми вирішуються за рахунок простих людей – через підняття податків, через обвал курсу національної валюти. Так робити не можна», – підкреслив С. Тігіпко.

Він зазначив, що «Сильна Україна» буде опонувати таким діям влади, які руйнують країну.

«Однозначно, ми будемо в опозиції до цієї влади. Ця влада прийшла і нічого не зробила для боротьби з корупцією. Це найголовніший лакмусовий папір. Не спрацьовує антикорупційна політика – значить все, треба владу міняти. Якщо в новій Верховній Раді буде конструктив, – ми готові йти в більшість. Якщо не буде – будемо в опозиції», – резюмував політик.

Час Закарпаття

Схожі новини

Закарпатці підтримали партію Сергія Тігіпка «Сильна Україна» (ФОТО)
Конструктивна опозиція – запорука миру в країні
С.Тігіпко повинен сформувати в парламенті нову проукраїнську і реформаторську опозицію — В.Карасьов
Сергій Тігіпко: «Влада нарешті усвідомила необхідність переговорів для мирного врегулювання конфлікту на Сході України»
Тігіпко представив свою президентську програму і заявив про відродження «Сильної України»
Закарпатець Михайло Попович обраний до керівного органу відновленої «Сильної України» (ФОТО)
Закарпатські радикали розгорнули наступ проти Сильної України (ФОТО)
Михайло Попович розповість все про "Сильну Україну" та її закарпатських представників
„У державі криза, яку без системних змін не подолати”, - Михайло Попович
Залишався у провладній партії до тих пір, поки там був Тігіпко, - Михайло Попович

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp