Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дніпропетровській області дозволили послабити карантин

22 травня 2020 р., 19:58

Рішення набуде чинності після оприлюднення на сайті Моз

Уряд дозволив розпочати другий етап ослаблення карантину в Дніпропетровській області. До цього область не потрапляла до списку готових регіонів до нових ослаблениям через недостатню кількість проведених тестувань на коронавірус.

Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської обласної ради Telegram.

Рішення про пом'якшення карантину набуде чинності після оприлюднення на сайті Міністерства охорони здоров'я.

"Відбулася селекторна нарада обласної влади з Кабміном, Міністерством охорони здоров'я за участю Офісу президента. Рішення прийнято - Дніпропетровська область відповідає критеріям і тепер входить в перелік територій, які можуть переходити до другого етапу карантину. Рішення ТЕБ та НС про пом'якшення карантинних заходів вже готове, зокрема в ньому йдеться про запуск громадського транспорту. Воно буде поширено після оприлюднення рішення МОЗ на їх сайті", - повідомив голова облради Святослав Олійник.

Раніше РБК-Україна писало, що Дніпропетровська і Полтавська області звернулися до уряду з проханням дозволити перейти до другого етапу ослаблення карантину. Області не відповідали вимог Моз лише в пункті про кількість проведених тестувань за минулий тиждень.

Нагадаємо, 22 травня в Україні розпочався другий етап ослаблення карантину. Згідно з новим ослаблениям, дозволяється робота громадського транспорту, готелів, а також проведення спортивних заходів без глядачів. Також з 25 травня повинні відкритися дитячі сади і метро.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp