Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Карантин на Закарпатті не послаблюють (ФОТО,ВІДЕО)

23 травня 2020 р., 10:00

Олексій Петров, голова Закарпатської ОДА:

"Ми взяли до уваги інформацію Закарпатського обласного лабораторного центру та Департаменту охорони здоров’я, за їхньою статистикою ми не готові послаблювати карантинні заходи в області.

Рівень епідемічних показників не відповідає встановленим МОЗ критеріям. На 100 тисяч населення у нас майже 14 хворих на коронавірус, а послаблювати карантин можна, якщо ця цифра складатиме не більше 12 хворих на 100 тисяч населення.

Тому, поки транспорт, готелі, дитячі садки не розпочинають свою роботу.

В області продовжують діяти послаблення першого етапу – заклади громадського харчування працюють на виніс і доставку, дозволено відвідувати парки, майданчики на відкритому повітрі і так далі.

„Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України”, департамент охорони здоров’я облдержадміністраці
проведитимуть щоденний моніторинг визначених показників на їх відповідність встановленим МОЗ критеріям щодо захворювання на коронавірусну хворобу (COVID-19).
Результати моніторингу розглядатиме регіональна комісія для прийняття рішень щодо введення на території області послаблення протиепідемічних заходів."



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp