Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Зелений змій" водіїв не злякав

23 травня 2020 р., 19:00

Нещодавно

За  добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Рахівському, Великоберезнянському районах. Ще 8 п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Жорнава Великоберезнянського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Vоlkswаgеn Тrаnsрortеr», водій якого, місцевий житель, не був пристебнутий паском безпеки. Він також не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,94 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Верхнє Водяне на Рахівщині працівники групи реагування патрульної поліції Рахівського відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», який робив незрозумілі маневри, а водій не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, який взагалі не має водійського посвідчення. Водій відмовився від медосвідування. На правопорушника склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще 8 п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.
Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp