Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вогнеборці мали роботу (ФОТО)

25 травня 2020 р., 11:40

Вранці 25 травня трапилася пожежа у двоповерховому житловому будинку, розташованому на вул. Рущака в с. Новобарово Тячівського району.

О 06:00 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про те, що загорання виникло у житловій кімнаті на першому поверсі оселі.

За викликом на місце події прибуло відділення 8-ї державної пожежно-рятувальної частини з м. Тячів. Насамперед бійці ДСНС спрямували зусилля на локалізацію пожежі, аби полум’я не поширилося за межі кімнати. Зробити це вдалося о 06:28. При цьому, у зв’язку з сильним задимленням, в осередку пожежі працювала ланка газодимозахисної служби. Остаточно загорання на площі 30 кв. м ліквідували о 07:25.

Внаслідок пожежі було знищено меблі й речі домашнього вжитку, які знаходилися в житловій кімнаті. Причину появи вогню, так само як і суму завданих збитків, встановлюють правоохоронні органи.

У ДСНС України у Закарпатській області

У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp