Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Голова Закарпатської ОДА Олексій Петров привітав представників галузі із прийдешнім професійним святом Днем працівників видавництв, поліграфії та книгорозповсюдження!

29 травня 2020 р., 10:30

Олексій Петров:

"Куди б нас не закинуло життя, де б ми не працювали, що б не робили, ми завжди звертаємося до книги.
Друковані видання супроводжують нас протягом усього життя: від сторінок дитячих казок, які своїм дітям читають батьки, підручників у школі, до першого улюбленого автора, наукових праць в університеті, газети з кавою перед роботою або поезії на відпочинку. І для кожного це особистий, недоторканий простір.
Закарпатська книга відома в Україні та світі. Наші видання перемагають на конкурсах та займають високі сходинки рейтингів. Ми горді нашими видавничими та поліграфічними підприємствами, такими як Всеукраїнське державне багатопрофільне видавництво „Карпати”, видавництво Олександри Гаркуші, „Карпатська вежа”, „TIMPANI”, „Патент”, „Ліра”, „Ужгородська міська друкарня”, „Ґражда”, Закарпатська філія „Видавництва „Знання”, видавництво „РІК-У” та іншим.
Вітаю вас, працівники видавництв, поліграфії та книгорозповсюдження, із професійним святом.
Нехай рукописи пишуться, а тексти друкуються!
Бажаю вам натхнення у вашій справі та великих тиражів, а ми обов’язково прочитаємо! Будьте здорові!"

Почесною грамотою облдержадміністрації нагородили: підприємця Ужгорода Гаркушу Олександру Євгенівну, директора поліграфічного підприємства «Товариство з додатковою відповідальністю «Патент» Ключевського Івана Івановича, директора малого приватного підприємства «Ґражда» Ребрика Івана Михайловича, Федишина Ярослава Миколайовича – директора Дочірнього підприємства товариства з обмеженою відповідальністю «Український Інститут Управління Проектами» «TIMPANI», Яковець Любов Атанасівну – директора комунального підприємства «Ужгородська міська друкарня».
Подяку голови облдержадміністрації оголосили: Браславцю Віктору Володимировичу – директору Всеукраїнського державного багатопрофільного видавництва «Карпати», Демідову Андрію Анатолійовичу - директору товариства з обмеженою відповідальністю «Поліграфцентр «Ліра», Дочинцю Мирославу Івановичу – директору видавничо-поліграфічного комбінату «Карпатська вежа», Курій Галині Миколаївні – редактору Закарпатської філії товариства з обмеженою відповідальністю «Видавництво «Знання», Станішевському Євгену Вікторовичу – директору товариства з обмеженою відповідальністю «РІК-У».
Окремим питанням обговорили проведення наразі відтермінованого «Книга-фесту». Голова ОДА запевнив, що як тільки карантинні обмеження дозволять безпечно проводити зібрання, фестиваль книги на Закарпатті обов’язково відбудеться у звичному для нас форматі. У рамках «Книга-фесту» заплановано провести ярмарку дитячої книги.

Під час зустрічі виникла ідея запросити авторів дитячих книжок на зустріч до дітей, які перебувають в інтернатах. Подія має відбутися 1 червня у рамках святкування Дня захисту дітей. Попередньо обговорили можливість подарувати кожній дитині книгу з підписом автора.

«Ми маємо виховувати наших дітей і ви в цьому процесі робите левову частку роботи. Моя увага до книгодрукування та книговидання буде величезна. Я буду пропагувати цей процес, щоб на Закарпатті створити конкурентне середовище. Дякую вам за вашу роботу», – додав голова Закарпатської ОДА Олексій Петров.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp