Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україну зі США екстрадували шахрая

29 травня 2020 р., 08:15

Зловмисника затримали в міжнародному аеропорту Бориспіль співробітники кримінальної поліції.В Україну зі США екстрадували чоловіка, щодо якого суд виніс вирок за шахрайські дії.

Про це повідомляє управління Нацполіції Київської області в четвер, 28 травня.

"Шахрая, який переховувався від виконання вироку суду, екстрадували зі США в Україну", - йдеться в повідомленні.Відзначається, що зловмисника затримали в міжнародному аеропорту Бориспіль співробітники кримінальної поліції Броварського відділу поліції спільно з сектором міжнародного поліцейського співробітництва поліції Київщини.У поліції уточнили, що за вчинення шахрайських дій (ч. 2 ст. 190 КК України) суд призначив покарання 50-річному громадянину України.Напередодні суд в Німеччині відмовив Україні в екстрадиції екс-нардепа Олександра Онищенка. Судді вирішили, що наразі не можна встановити, що кримінальне переслідування Онищенка в Україні здійснюється за політичними мотивами.Також на цьому тижні суд в Києві заочно заарештував колишнього міністра оборони Павла Лебедєва у справі про розстріли на Майдані. Рішення суду дає право стороні звинувачення почати відносно екс-міністра процедуру екстрадиції.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp