Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За три роки Центр обслуговування споживачів газу в Ужгороді прийняв 284 тисячі осіб

29 травня 2020 р., 17:40

Загалом у штаті — 10 працівників. Однак, через карантин ЦОК працює в обмеженому режимі.

«Аби убезпечити закарпатців та наших працівників, ми влаштували роботу таким чином, що частину питань вирішуємо у віддаленому режимі через телефон та електронну пошту, а частину – фізично у ЦОКу, але з суворим дотриманням дезинфекційних заходів. Сьогодні всі наші фахівці забезпечені засобами індивідуального захисту та санітайзерами. Людей також просимо одягати маски. У приміщення Центру люди не заходять», — пояснила начальник управління клієнтського сервісу Тетяна Королович.

Безпосередньо на місці відбувається прийом документів на зміну власника, приєднання чи реконструкцію системи газопостачання, відновлення газопостачання, а також підписання різних договорів та заяв, видача довідок. Виключно в онлайн-режимі відбувається передача показників лічильника газу, з’ясування суми до оплати, а також здійснення оплат за спожитий газ та за послугу з розподілу.

В Закарпатгазі радять реєструватися в онлайн-сервісі «Особистий кабінет», за допомогою якого можна вирішувати багато «газових питань». У ньому споживач бачить стан рахунку, свої персональні дані, може сформувати та роздрукувати квитанцію, надати показник лічильника, сплатити за спожитий газ онлайн і багато іншого.

Віднедавна реєстрація в «Особистому кабінеті» стала в рази простішою та доступнішою. Достатньо зателефонувати до Контакт центру за номером 067-01-03-104 та повідомити оператору номер свого особового рахунку, який зазначений на кожній квитанції. Після цього дзвінка – автоматично буде створений «Особистий кабінет», а на мобільний телефон клієнта надійде повідомлення з паролем для входу.

* * *

Довідка: Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, серед яких і АТ «Закарпатгаз», яке обслуговує 275 тисяч споживачів у категорії «населення», 2 тисячі бюджетних організацій та майже 5 тисяч промислових та комунальних об’єктів. Крім того, послугами АТ «Закарпатгаз» користуються 10 об’єктів теплокомуненерго, а також майже 600 релігійних організацій краю. Загальна протяжність газопроводів, що обслуговує АТ «Закарпатгаз», становить 7,5 тис км.
Прес-служба АТ «Закарпатгаз»

Схожі новини

"Закарпатгаз" порушить тему опалювального сезону
Цьогоріч ПАТ «Закарпатгаз» інвестує у розвиток мереж майже 17 мільйонів гривень
З початку року аварійна служба «Закарпатгаз» відпрацювала понад 3,6 тисячі викликів
Веб-сервісом «Особистий кабінет» вже користується 20 тисяч клієнтів «Закарпатгазу»
ПАТ «Закарпатгаз» проведе ремонтні роботи на газопроводі по вулиці Собранецькій в Ужгороді
За перший рік роботи контакт-центр «Закарпатгазу» опрацював 172,4 тисячі звернень клієнтів
Цьогоріч ПАТ «Закарпатгаз» інвестує у газову інфраструктуру області 35,2 мільйонів гривень
Внаслідок несанкціонованих земляних робіт пошкоджено газопровід середнього тиску в селі Тибово на Свалявщині
«Закарпатгаз» проводить конкурс дитячого малюнка до Дня захисника України
У жовтні фахівці «Закарпатгазу» проведуть регламентні роботи та встановлять лічильники на таких вулицях Ужгорода

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp