Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зеленський просить не втягувати Україну у вибори в США

1 червня 2020 р., 13:30

Зеленський заявив, що Україна "насолоджується" двопартійною підтримкою в США

Президент України Володимир Зеленський просить не втягувати Україну у вибори американського президента, які відбудуться цієї осені. За його словами, Київ "насолоджується" двопартійною підтримкою в США.

Про це він заявив в інтерв'ю The Telegraph.

Повідомляється, що Зеленський проти того, щоб країну знову втягували в політичні ігри в США. Він також не хоче, щоб політичний альянс Києва і Вашингтона було підірвано.

"Навіщо треба знову втягувати до цього Україну?... Зараз ми насолоджуємося двопартійною підтримкою в США як в Конгресі, так і в Сенаті. У нас є підтримка президента", - заявив він.

За його словами, Україна не має наміру впливати на вибори в будь-якій країні, як і на внутрішньо- або зовнішньополітичну ситуацію.

Також уточнюється, що коментарі Зеленського були отримані в зв'язку зі скандальною публікацією розмов колишнього керівництва України і США про генерального прокурора і фінансову допомогу.

"Послухайте, я нічого не знаю про деталі цієї угоди. І чи була ця угода досягнута або не досягнута, або чи існувала ця угода взагалі... Мене цікавить тільки те, як можна було підслухати Офіс президента України", - додав Зеленський.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp