Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міжгірські медики отримали захисний одяг від благодійного фонду

3 червня 2020 р., 10:30

Медики Міжгірщини отримали допомогу від міжнародного фонду «Відродження»

Ідею щодо участі в конкурсі ініціювала ГО «Молодий патріот». Загалом два медичні заклади, КНП «Міжгірський ЦПМСД» та КНП «ЛПУ Міжгірська РЛ», отримали по 100 штук захисних медичних комбінезонів та по 50 штук захисних щитків.

Проєктну заявку для отримання грантового фінансування готував Михайло Бундзяк, радник з питань муніципальних фінансів та управління Закарпатського РО Програми «U-LEAD з Європою». Необхідність надання допомоги він пояснив тим, що, державні закупівлі тривають досить довгий час, проєкт же дає можливість провести закупки швидко й встигнути забезпечити медиків спецодягом до настання піку захворюваності на коронавірус, а також це є додатковим фінансовим ресурсом для громади, що у цей важкий час є дуже актуальним.

«В даний час підтримка з боку міжнародних донорів є дуже важливою для органів місцевого самоврядування. По-перше, зменшуються бюджетні надходження, по-друге, перед місцевої владою постають нові виклики (в тому числі, збільшення видатків не медицину), спричинені пандемією. Закарпатський регіональний офіс намагається максимально допомогти громадам в залученні додаткового фінансування, – прокоментував Микола Сюсько, керівник РО. – Приємно, що одна з таких заявок, розроблена за підтримки нашого офісу, перемогла. Сподіваюся, такі позитивні приклади посприяють тому, що громади активніше будуть розробляти проєкти. Ми зі свого боку готові надавати консультативну підтримку в розробці проєктних заявок та проводити навчання з проєктного менеджменту, щоб громади ставали спроможнішими та могли реалізовувати розвиткові проєкти».

«Керівники медичних закладів висловили подяку фонду «Відродження» за надану допомогу, а також ГО та «Програмі U-LEAD з Європою» за активну позицію та підтримку», – додав Михайло Бундзяк.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp