Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дошкільні заклади Ужгорода не працюватимуть з 9 червня

5 червня 2020 р., 17:10

Рішення прийняли на засіданні Ужгородської міської ради

Таке рішення прийняли на засіданні міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Ужгородській міській раді.

Розглядалося виконання одного з пунктів рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, прийнятого 29 травня, щодо можливого послаблення протиепідемічних заходів, пов’язаних із захворюваністю на коронавірус, та надання дозволу відвідування закладів дошкільної освіти в Ужгороді.

Керівник міського штабу із ліквідації наслідків НС, начальник управління охорони здоров’я Ужгородської міськради Василь Решетар за інформацією медичних закладів міста, Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області, Ужгородської міськрайонної філії ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр» повідомив, що наразі спостерігається несприятлива епідеміологічна ситуація, яка не дає можливості ввести послаблення протиепідемічних заходів, а саме дозволити відвідування закладів дошкільної освіти. Прийнято рішення знову розглянути це питання 12 червня.

Представники структурних підрозділів Ужгородської міської ради сьогодні також узяли участь у селекторній нараді через відеоконференцію за участю керівників Закарпатської облдержадміністрації, обласного департаменту охорони здоров’я, Головного управління Держпродспоживслужби у Закарпатській області, представників райдержадміністрацій та міськвиконкомів.

Заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Олексій Гетманенко нагадав про необхідність продовжувати роз'яснювальну роботу на місцях через відносно нестабільний показник захворюваності в краї.

Директорка департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА Елизавета Біров навела статистичні дані щодо захворюваності, відзначила, що
значна частина захворілих – медичні працівники, повідомили в прес-службі Ужгородської міської ради.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp