Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Наш земляк спробував підкорити столицю вдруге

15 вересня 2014 р., 18:25

Цього разу Анатолій Цуперяк зіграє в Куб. Ведучий цієї програми зазначив, що ззакарпатська зірка Мастер-шефу дуже змінилася.

Зірка кулінарного шоу Мастер Шеф Анатолій Цуперяк із села Нересниця (Закарпатська область) кинув виклик Кубу. Толік став відомим завдяки своїм епатажним витівкам і гострому язику. Але зараз він здивував ведучого шоу Куб своєю поведінкою. На початку гри хлопець був скутий і небагатослівний. Дмитро Танкович прокоментував поведінку Цуперяка: “Толя мене несподівано здивував – спочатку він був затиснутий. 

Я якось звик, що Цуперяк за словом в кишеню не лізе ще з часів його участі в кулінарному шоу. Зізнаюся більше: я навіть записував у книжечку ті нецензурні словосполучення, які він використовував у своїй промові. Так-так! Адже таких виразів я ніде раніше не чув. А тут – мовчання “.
Але таким безмовним Анатолій був недовго – одне з завдань Куба повернуло його до звичного стану. “І тут понеслося – потік його виразів зупинити було вже неможливо, і Цуперяк став почувати себе в своїй тарілці. А я поповнив свій блокнот декількома новими фразами Толі… Це просто хіти!” – Розповів Танкович.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp