Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вдома у молодого закарпатця знайшли наркотики

12 червня 2020 р., 08:50

У 27-річного чоловіка вдома знайшли марихуану та кущі конаплі

Чоловік вирощував у окремих горщиках кущі конопель, які в подальшому переробляв у готову до споживання наркозалежними суміш.

Поліцейські провели санкціонований судом обшук в помешканні виноградівця, під час якого вилучили наркотичні речовини. Слідство у справі триває

Вчора, 11 червня, працівники виноградівської поліції провели обшук у будинку 27-річного виноградівця, який є фігурантом кримінального провадження щодо наркозлочину. В помешканні чоловіка правоохоронці виявили та вилучили наркотичну речовину марихуану. Окрім зберігання останньої в сухому вигляді, чоловік вирощував у окремих горщиках і кущі конопель, які в подальшому переробляв у готову до споживання наркозалежними громадянами суміш.

Окрім цього слідчі вилучили у виноградівця і чотири пристрої для куріння вказаної наркотичної речовини.

Всі речові докази поліцейські направлять експертам для дослідження, а в ході розслідування встановлять мету зберігання виноградівцем наркотиків, - повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp