Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Декларування-2020: закарпатці вже подали 5533 декларації про доходи

12 червня 2020 р., 11:20

Важливо!

З початку року, станом на початок червня, мешканці Закарпатської області подали 5533 декларації про матеріальний стан та доходи. Задекларована сума доходів склала майже 469 млн гривень. Як результат, визначено податкові зобов’язання до сплати в бюджет у розмірі 13,5 млн гривень. З них 11,9 млн грн – податку на доходи фізичних осіб та 1,5 млн грн – військового збору.

При цьому декларації про майновий стан і доходи наразі подали 138 закарпатців, які отримали спадщину на суму 15,4 млн грн; 16 громадян, які отримали додаткове благо на суму понад 2,4 млн грн, 6 мешканців Закарпаття, які отримали інвестиційний прибуток на суму 1,1 млн грн.

Фахівці податкових органів нагадують, що деклараційна кампанія в Україні законодавчо продовжена і триватиме вона до 30 червня 2020 року (включно), проте не варто відкладати цю важливу державну справу на потім. Відтак податкові зобов’язання, визначені такими фізичними особами у деклараціях, мають бути сплачені до 1 жовтня 2020 року.

Також варто знати, що довідку про суми виплачених доходів і утриманих податків можна отримати в Електронному кабінеті платника податків. Заповнити і подати декларацію зручніше та оперативніше можна зробити в електронній формі. Корисну інформацію можна знайти у відеоматеріалах, розміщених на вебсайті податкових органів Закарпаття за посиланням, а також на ютуб-каналі ДПС.


Відділ комунікацій ГУ ДПС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp