Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як працює Ужгородська амбулаторія №4

12 червня 2020 р., 12:35

У амбулаторії проводять безкоштовні аналізи, які є у пакеті первинної допомоги

Електронна черга, електронні рецепти за програмою «Доступні ліки», електронний документообіг, електронні направлення до вузьких спеціалістів – усі сімейні амбулаторії Ужгорода повністю включилися у другий етап медичної реформи, що розпочався 1 квітня цього року.
Як це працює, оглянув міський голова Богдан Андріїв в амбулаторії №4 на вулиці Іштвана Сечені, поспілкувався із медиками та пацієнтами.

Амбулаторію №4 капітально відремонтували у 2017-му, перед тим останній раз заклад оновлювали 46 років тому. Нині тут комфортні умови і для медиків, і для пацієнтів. Амбулаторія, що обслуговує 12,5 тисяч ужгородців, працює із 8 ранку до 19 вечора, тому можна підібрати зручний час, щоб підійти на консультацію, послуги надають 10 кваліфікованих медпрацівників.

В амбулаторії безкоштовно проводять забір аналізів, гарантованих пакетом первинної допомоги – загальний аналіз крові, сечі, визначення глюкози, холестерину, тестування на ВІЛ/СНІД та гепатити, роблять кардіографію. Усі сімейні лікарі проходили спеціальне навчання, електронними сервісами користуються із 2018 року.

Міський голова Богдан Андріїв наголосив, що пріоритет міської влади – якісні медичні послуги та забезпечення комфортного проживання в Ужгороді.

Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp