Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Роботодавцям нагадують про подання звітів

17 березня 2014 р., 17:25

Подання звітності з єдиного внеску та його сплата як і раніше здійснюється до органів доходів і зборів.

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області нагадує, що 20 березня 2014 року — останній день подання звіту та сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування роботодавцями. 

Звіт з єдиного соціального внеску до органів доходів і зборів подається роботодавцями, які використовують працю найманих осіб щомісячно протягом 20 календарних днів, що настають за останнім днем звітного місяця за основним місцем реєстрації платника. 

Останнім днем подання роботодавцями звітності з єдиного соціального внеску за лютий 2014 року є 20 березня 2014 року. 

При цьому, роботодавці сплачують нараховані за відповідний календарний місяць суми єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування не пізніше 20 числа наступного місяця, крім гірничих підприємств, які зобов’язані сплачувати єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, нарахований за календарний місяць, не пізніше 28 числа наступного місяця. Останнім днем сплати роботодавцями єдиного соціального внеску за лютий 2014 року є 20 березня 2014 року, а для гірничих підприємств – 28 березня 2014 року.
 Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp