Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Більша частина Берегова залишилася без світла

15 червня 2020 р., 16:20

У Берегові перебої з електроенергією

Міський голова Берегова Золтан Баб’як на своїй сторінці у Фейсбук повідомив наступне:

Учора через аварійне вимкнення двох трансформаторних підстанцій пів нашого міста залишилося без електроенергії на досить довгий час, що відповідно викликало значну стурбованість у населення. Аналізуючи ситуацію разом з головним інженером Берегівського РЕМу Віктором Фодьошем, було з’ясовано, що міська рада та міський голова зокрема не входять до системи оповіщення під час серйозних аварій на електромережах.

Відтак більшість містян, користувачів послуг електропостачання, були позбавлені інформації про роботу мережі.

“З цього приводу також звернувся до керівника ПАТ “Закарпаттяобленерго” про включення міських рад до оповіщення про аварійні ситуації, щоби інформація для споживачів була більш оперативною. Також, як розповів головний інженер, щодо електропостачання в Берегові для користувачів послуг можна дзвонити на такі міські стаціонарні номери диспетчера: 03141 43235 та 03141 42115. Крім того діє й багатоканальний кол-центр 0800501620″, – пише Золтан Баб’як.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp