Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Злодію все з рук не зійшло (ФОТО)

16 червня 2020 р., 14:50

Мотоцикл, який був угнаний від жителя села Калини на Тячівщині, поліцейські повернули господарю. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом у поліції розпочато слідство

14 червня до поліції Дубового звернувся житель с.Калини з повідомленням про викрадення його мотоциклу марки «Pitbike». Чоловік повідомив, що за два дні до цього він залишив свій транспортний засіб біля продуктового магазину у населеному пункті, а коли повернувся мотоциклу на місці вже не було.

Після отримання повідомлення працівники групи реагування патрульної поліції та чергова слідчо-оперативна група Дубівського відділку відпрацювали територію самого населеного пункту, опитали можливих свідків злочину. Через кілька годин пошуків мотоцикл знайшли у дворі односельця потерпілого. Як з’ясували поліцейські, до незаконного заволодіння транспортним засобом причетний 39-річний житель с.Калини. Викрадений мотоцикл того ж дня він перепродав знайомому, від якого і вилучили транспортний засіб поліцейські.

За вказаним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Причетному до угону загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі строком від 3 до 5 років. Розслідування у справі триває.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp