Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Стало відомо, хто вчора "замінував" вокзал в Ужгороді

16 вересня 2014 р., 10:46

Окрім ужгородського вокзалу, цей чоловік "підняв на вуха" мінерів у Рівному та Тернополі. І все це за 15 хвилин.

Транспортні правоохоронці отримали неправдиві повідомлення про мінування вокзалів Львівської залізниці. Невідома особа протягом п’ятнадцяти хвилин повідомила про замінування вокзалів на ст. Тернопіль, ст. Ужгород та ст. Рівне. 

На ст. Тернопіль у довідкове бюро надійшло повідомлення, щодозамінування залізничного вокзалу. В бюро зателефонував невідомий чоловік та повідомив «на вокзалі знаходиться вибуховий пристрій». Були задіяні усі екстрені служби. З території залізничного вокзалу евакуйовано 150 пасажирів та персоналу вокзалу. Спеціалістами-вибухотехніками складено відповідний акт. Жодних вибухових речовин та пристроїв на вокзалі не виявлено. 

Через п’ять хвилин на ст. Ужгород надійшло повідомлення, що на вокзалі відбудеться вибух. Після чого відразу було евакуйовано 70 пасажирів та 20 чоловік з персоналу. Після обстеження вокзалу стало відомо, що повідомлення про мінування є неправдивими. Затримки руху поїздів не було. 

Також і не забув мінувальник про станцію Рівне, зателефонувавши туди повідомив, що за одну годину вибухне залізничний вокзал. Перевіривши вокзал на наявність вибухових речовин та пристроїв, нічого не було виявлено. При цьому з вокзалу було евакуйовано 95 пасажирів, 42- відвідувачі та 26 чоловік персоналу. 

Проведеними заходами встановлено, що всі дзвінки здійснювались з Луганської області. Правоохоронці розуміють, що приносять незручності пасажирам та відвідувачам залізниці, однак безпека перш за все і реагувати на такі повідомлення правоохоронні органи зобов’язанні. 
Підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp