Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські рятувальники попереджали винекненню пожежі в екосистемах

18 червня 2020 р., 15:30

Рятувальники та лісники Закарпаття попереджали пожежу в екосистемах

Рятувальники Закарпаття спільно з представниками лісових господарств продовжують здійснювати рейдові перевірки щодо недопущення пожеж у екосистемах краю.

Сьогодні, 18 червня, такі заходи відбулися у Виноградівському та Хустському районах.

Працівники Виноградівського районного відділу Управління ДСНС в області, спільно з лісовою охороною ДП «Виноградівський Держлісгосп», провели роз’яснювальну роботу з громадянами, котрі відпочивають в лісопарковій зоні м. Виноградів. Жителям райцентру нагадали правила поведінки з вогнем у лісових масивах та попередили про відповідальність, що виникає при порушенні вимог чинного законодавства.

У свою чергу хустські рятувальники відвідали територію обслуговування Липчанського навчально-виробничого лісництва. Спільно з представниками даного підприємства працівники ДСНС перевірили наявність мінералізованих смуг навколо лісових масивів та протипожежних розривів, а також обстежили стан доріг та протипожежного водопостачання.

Також з населенням, яке проживає поблизу лісових угідь, проведено бесіди, під час яких наголошувалося на забороні спалювання сухої рослинності на відкритій території, а також розведенні багать у вітряну погоду тощо.

Шановні громадяни, будьте свідомими! Пам’ятайте, що лише висока культура поводження з вогнем та дотримання правил пожежної безпеки позбавить вас неприємностей, пов’язаних із негативними наслідками пожеж.


У ДСНС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp