Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенти ужгородської академії зібрали допомогу для правоохоронців (ФОТО)

16 вересня 2014 р., 11:37

Теплі светри, бушлати, шкарпетки, білизна - все це передали в обласне управління міліції.

З благословення ректора Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина професора архімандрита Віктора (Бедь) студенти разом з протоієрем Олександром Панасенком передали частину волонтерської допомоги заступнику начальника УМВС у Закарпатській області Василю Русину. Це тільки за тиждень, що студенти зібрали – теплі светри, бушлати, шкарпетки, декілька комплектів білизни. Речі, зібрані викладачами й студентами Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила та Мефодія, зігріватимуть наших закарпатських міліціонерів в зоні АТО.

{g}

На вихідних, студенти активно спілкувалися з односельцями про волонтерський рух «Зігріємо українську армії» і є впевненість що цей рух буде поширюватися.

Загалом же за останні два місяці як священнослужителями академії, так і викладачами Карпатського університету імені Августина Волошина було зібрано більше 20 тисяч гривень, передано в зону АТО через волонтерів продуктів харчування та речей більш як на 40 тисяч.



Прес-служба УУБА-КаУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp