Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Розбійник від поліції не сховався (ФОТО)

19 червня 2020 р., 10:05

17-річний хлопець, викликавши на подвір’я власника будинку у м.Мукачеві, напав на нього і, погрожуючи зброєю, вимагав віддати ключі від автомобіля і електроінструмент.

За фактом розбійного нападу на жителя міста у поліції розпочали розслідування

Ввечері, близько 20.00 години, до поліції Мукачева звернувся 47-річний житель міста із повідомленням про напад на нього. Заявник з явними ознаками побиття розповів, що невідомий молодий чоловік напав на нього і, погрожуючи предметом схожим на пістолет, вимагав ключі від його автомобіля та електроінструмент (мотокосу). Після відмови, погрожуючи вбивством, завдав удари по голові та тілу потерпілому – і втік.

Поліцейські Мукачева одразу відреагували на виклик. На місці злочину оглянули місцевість, переглянули записи з камер зовнішнього нагляду, які розміщені по маршруту пересування нападника, допитали ймовірних свідків події, сусідів. Наступного дня поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 17-річний житель міста, який ніде не навчається і не працює. Раніше хлопець вже притягувався до відповідальності та неодноразово потрапляв у поле зору поліцейських.

Станом на сьогодні у справі триває досудове розслідування. Слідчим Мукачівської поліції за погодженням із прокурором повідомлено хлопцю про підозру у вчиненні розбою, що передбачено ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України. Пневматичний пістолет, яким погрожував хлопець потерпілому, поліцейські вилучили. Походження і ціль зберігання зброї з’ясують правоохоронці під час розслідування. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp