Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Досить гуляти: в ОП закликали громадян дотримуватися карантину

19 червня 2020 р., 08:31

Українців просять бути більш відповідальними і виконувати усі вимоги, які допоможуть країні подолати коронавірус.

Влада закликає громадян України максимально дотримуватися умов карантину у зв'язку зі збільшенням захворюваності у країні. Про це 19 червня заявив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко в ефірі телеканалу Україна 24.

"Якщо ми зараз не зупинимо цю ситуацію, то я хочу вам сказати, що може бути через десять днів зовсім інша ситуація. А ми не хочемо знову вводити карантин, який був у нас місяць-два назад. Тому що це б'є по економіці, по людях. Ми не хочемо повертатися до такого варіанта, тому закликаємо зараз усіх максимально дотримуватися умов карантину", - зазначив Тимошенко.Заступник голови ОП підкреслив, що влада не хоче запроваджувати жорсткіші механізми карантину в окремих областях чи по всій Україні."Саме тому ми зараз закликаємо: досить уже гуляти - нагулялися. Усі бачать, яка зараз ситуація. Кожного дня у нас все більше і більше людей хворіють на коронавірусну інфекцію. Тому потрібно повернутися до тієї ситуації, яка у нас була, - всі в масках, дезінфікуємо руки, соціальна дистанція", - зазначив він.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp