Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Офісі президента анонсували лібералізацію візового режиму

19 червня 2020 р., 09:52

Найближчими тижнями буде спрощено процес отримання українських віз іноземцями,оскільки нинішня система занадто повільна і дорога.

Україна лібералізує візовий режим для іноземців уже найближчим часом. Про це заявив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко в ефірі Україна 24 у п'ятницю, 19 червня.Тимошенко додав, що під час робочої поїздки в Хмельницьку область президент Володимир Зеленський дав доручення міністру закордонних справ Дмитру Кулебі розробити проект лібералізації візового режиму."Я думаю, що за тиждень-два вона вже буде - лібералізація візового режиму. Ну це неможливо, коли віза в Україну коштує 80 доларів, а її робити 30 днів. Слухайте, ну ніхто сюди не поїде за такі гроші і такий термін отримання візи" , - підкреслив він.Крім того, за словами Тимошенка, планується впровадити електронну візу або так звану Visa on Arrival для туризму в Україні.Нагадаємо, що раніше Зеленський запропонував скасувати візи для туристів. Лібералізація візового режиму надасть можливість збільшити в'їзний туристичний потік, вважає президент.Також повідомлялося, що Зеленський і Трюдо обговорили візовий режим. Зараз є можливість переглянути візовий режим між Україною та Канадою, зазначив Джастін Трюдо.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp