Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Через велику кількість опадів, відбуваються значні підвищення рівнів води на річках області

23 червня 2020 р., 13:00

На річках Тиса, Боржава, Стара, Латориця очікують вихід води на заплаву

23 червня між першою та сьомою годинами ночі у місті Рахів пройшли інтенсивні опади. Відбувся різкий підйом води на 1,04 м. Існувала загроза підтоплення автомобільної дороги у низині. Та злива зупинилися і рівень води поки понизився.

За інформацією Закарпатського гідрометцентру, увечері 23 червня та вночі 24 червня, переважно у центральній та східній частині Закарпатської області очікують грози та значні, подекуди сильні зливові дощі, в окремих населених пунктах - град.

У другій половині доби 23 та протягом ночі 24 червня на річках центральної та східної частини області, на фоні високої водності, очікується відновлення підвищення рівнів на 0.5-1.0 м.

На річці Тиса у Рахові очікується підвищення рівня, з початковим виходом води на заплаву, можливе підтоплення автодороги Рахів-Костилівка (у районі Карпатського біосферного заповідника).

Підрозділи БУВР Тиса, техніка та насосне обладнання приведені у готовність. Мешканці попереджені про можливу загрозу підтоплення. У зоні ризику попередньо - десять будинків у м.Рахів. Прес-центр Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp