Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Рахові через негоду пішохідний міст розламався навпіл

23 червня 2020 р., 14:40

Річка Тиса виходить за береги

Про це стало відомо з соціальної мережі Фейсбук, де в місцевій групі один з користувачів опублікував фото пішохідного підвісного моста, який з’єднує дві частини міста через річку.

На фото видно, що дерев’яний міст буквально розламався навпіл, а під мостом бушує річка Тиса, яка за останні дні значно піднялася і, якщо опади не припиняться, вона може вийти на пішохідну та проїжджу частини міста.

А от в сусідньому селищі Костилівка Рахівського району бурхлива річка з жахаючими хвилями вже дістається до траси – вода майже виходить за межі допустимого.

Зауважимо, що за інформацією Закарпатського гідрометцентру, увечері 23 червня та вночі 24 червня, переважно у центральній та східній частині Закарпатської області очікують грози та значні, подекуди сильні зливові дощі, в окремих населених пунктах – град.

У другій половині доби 23 та протягом ночі 24 червня на річках центральної та східної частини області, на фоні високої водності, очікується відновлення підвищення рівнів на 0.5-1.0 м.

На річці Тиса у Рахові очікується підвищення рівня, з початковим виходом води на заплаву, можливе підтоплення автодороги Рахів-Костилівка (у районі Карпатського біосферного заповідника).

Підрозділи БУВР Тиса, техніка та насосне обладнання приведені у готовність. Мешканці попереджені про можливу загрозу підтоплення. У зоні ризику попередньо – десять будинків у м.Рахів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp