Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жителі сіл ОТГ зможуть отримувати нові адмінпослуги безпосередньо у старостинських округах

24 червня 2020 р., 19:10

Управління праці та соціального захисту населення Мукачівської міської ради приймає заяви на різні види державних допомог, пільг, гарантій, компенсацій.

Жителі приєднаних сіл можуть подавати звернення безпосередньо в старостинських округах, в яких працюють адміністратори ЦНАПу.

Також на місцях є всі необхідні засоби щоб опрацювати документи та в електронному вигляді передати їх в управління праці та соціального захисту для опрацювання і призначення допомоги. Опрацьовані документи знаходяться в єдиній електронній системі.

Одночасно відбувається призначення цих видів допомог для жителів Мукачівської міської ОТГ. Діючі допомоги продовжуються без додаткового звернення громадян.

Фахівці управління праці та соціального захисту населення в електронному вигляді отримують бази з районного управління соцзахисту та автоматично продовжують діючу допомогу чи пільгу. Також триває передача паперових справ на отримання допомоги жителів приєднаних сіл, наразі створена спеціальна комісія.



Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp