Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чопським прикордонникам, які відправляються на Схід, привезли допомогу (ФОТО)

16 вересня 2014 р., 17:53

Саме основне - це щира вдячна і збережені життя наших бійців.

16 вересня до Чопського прикордонного загону завітала група закарпатських волонтерів, які передали охоронцям кордону матеріальні засоби. 

На потреби підрозділу, який проводить інтенсивну підготовку перед виїздом у східний регіон держави, сьогодні благодійники передали прилад нічного бачення, три біноклі, 15 тактичних окулярів, спальні мішки, кількадесят комплектів термобілизни, котелки для їжі, індивідуальні перев’язувальні пакети і медикаменти. 

{g}

Загалом, група у півтора десятка осіб, яку очолює Власта НЕГРЯ, допомагає всім частинам та підрозділам Закарпаття, бійці з яких воюють на сході. Прикордонникам підрозділів з Ужгорода та Паладь Комарівців, персонал яких також виконує завдання в рамках проведення АТО, активісти вже надали 6 партій допомоги, у які входили, крім вищезазначеного, ножі, ліхтарі, каремати, взуття, акумулятори, наколінники, плащі, засоби гігієни та для очищення води тощо. 

Бійці підрозділу, якому призначена допомога, щиро і оплесками подякували волонтерам, які зібрали та передали матеріальні засоби, а також всім, хто доклав бодай гривню до забезпечення обороноздатності нашого війська. 

Слава Україні! 
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp