Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Італія надала Україні допомогу для боротьби з паводками

30 червня 2020 р., 16:30

Департамент цивільної оборони Італії направив літак військової авіації, який вже приземлився в аеропорту Львова.

В Україну прибув літак з Італії, який привіз допомогу для ліквідації наслідків повені в західних регіонах країни. Про це повідомило посольство Італії в Україні у вівторок, 30 червня.

Зазначено, що Департамент цивільної оборони Італії направив літак військової авіації, який сьогодні о 13:00 приземлився в аеропорту Львова. На борту - намети, водозабірні насоси, вежі-маяки та інші матеріали, надані корпусом національної пожежної команди, італійськими областями і національними організаціями волонтерів цивільної оборони.

"Дружні зв'язки і солідарність, які об'єднують наші країни, зміцнюються в моменти труднощів. Ми дуже вдячні Києву за підтримку, надану нам зі скеруванням групи лікарів і значної кількості дезинфікуючих засобів у складний момент надзвичайної санітарної ситуації в Італії. Зараз ми маємо на меті підтримати прагнення України в протистоянні стихії, яка так сильно вразила захід країни", - сказав посол Італії в Україні Давиде Ла Чечилія.

Він наголосив, що ця операція відбувається в рамках Європейського механізму цивільного захисту.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp