Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівський аграрний ліцей святкує 60-літній ювілей

16 вересня 2014 р., 22:00

За 60 років діяльності підготовлено близько 30 тисяч висококваліфікованих спеціалістів для підприємств та організацій аграрного комплексу та сфери послуг.

12 вересня голова Мукачівської районної державної адміністрації Василь Пашкуляк особисто привітав колектив Державного професійно-технічного навчального закладу «Мукачівський професійний аграрний ліцей ім. Михайла Данканича» та вручив ювілярам Подяку за сумлінну високопрофесійну працю, значний внесок у втілення в життя державної політики з підготовки фахівців аграрного сектору та сфери послуг.

«Шановна педагогічно-студентська родино «Мукачівського професійного аграрного ліцею ім. Михайла Данканича»! – звернувся до учасників святкового зібрання Василь Васильович. – Дозвольте адресувати Вам слова подяки і шани за шість десятиліть щоденної праці й чималих досягнень. Історія ліцею – це також і історія нашого краю, всієї Мукачівщини та Закарпаття. Адже навчальний заклад було засновано ще у в 1954 р., причому у 1956-1975 рр. він знаходився у відомому далеко за межами України замку «Паланок».

Ми гордимося такими постатями як Михайло Михайлович Данканич, ім’ям якого названо ліцей, Юрій Йосипович Коштура, Ганна Юріївна Кречковська, Василь Васильович Ковбаско. Адже, будучи «Відмінниками народної освіти» та «Відмінниками професійно-технічної освіти України», прекрасні педагоги та здібні організатори, вони спрямували свої зусилля на побудову принципово нового типу професійно-технічного закладу, який відповідав би всім вимогам часу і забезпечував підготовку висококваліфікованих робітників, цілеспрямованих, свідомих, духовно-культурних громадян.

За 60 років діяльності підготовлено близько 30 тисяч висококваліфікованих спеціалістів для підприємств та організацій аграрного комплексу та сфери послуг. Естафету забезпечення молоді краю якісною професійною освітою перейняв теперішній педагогічний колектив ліцею – а це 70 педагогічних працівників, на чолі з Василем Васильовичем Росулом, Ярославом Васильовичем Кораблем, Магдалиною Михайлівною Горват. Керівництво та дружній викладацький колектив продовжує справу навчання і виховання учнів, спираючись на кращі традиції навчального закладу. Понад 500 випускників завдяки своїй Альма матер щороку успішно знаходять подальший професійний шлях. Ліцей тісно співпрацює з такими організаціями та підприємствами: Мукачівський міський район електричних мереж, ВП “Управління будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд № 5”, СТОВ “Кольчинське”, Радгосп-завод “Кальницький”, ТОВ “Транзит”, ВАТ “Мукачівська автобаза”, Філія “Мукачівська ДЕД”, ТзОВ “Червона гора”, ТзОВ “Юланко” кафе “Колізей”, ТзОВ “Карпатський мисливець” та багатьма іншими.

Тож у ці ювілейні дні приймайте щиросердні вітання. В першу чергу хочеться побажати кожному з Вас доброго здоров’я, сил і наснаги до подальшого творчого пошуку і трудових звершень. Щастя Вашим родинам! Нехай і надалі Ваші діяння будуть золотими стрічками списані в історію нашої Вітчизни».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp