Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мер індонезійського міста на колінах вибачилася за спалах COVID-19

30 червня 2020 р., 16:25

Мер одного з найбільших міст у країні заплакала і встала на коліна перед медиками. Це сталося після того, як лікарі розповіли, що лікарні переповнені хворими.

Мер другого за розмірами міста Індонезії Сурабая - Трі Рісмахаріні розплакалася і встала на коліна перед лікарями, які борються з коронавірусом. Градоначальник попросила у медиків вибачення за ті труднощі, з якими їм довелося зіткнутися під час епідемії і за погіршення ситуації з COVID-19, пише Jakarta Post.Під час зустрічі медперсоналу і мера один з лікарів розповів, що лікарні переповнені пацієнтами з коронавірусом. При цьому, за його словами, ситуація погіршується, а городяни практично не дотримуються запобіжних заходів.Після цього 59-річна Трі Рісмахаріні встала на коліна. "Будь ласка, не звинувачуйте нас", - сказала вона.Мер також попросила не звинувачувати міську владу, наголосивши, що адміністрація стикається з великими труднощами. Якими саме, Рісмахаріні не уточнила.За даними видання, Сурабая став епіцентром поширення коронавірусу в країні, де на 29 червня було зафіксовано 11,5 тисячі випадків зараження коронавірусом, тоді як у столичній Джакарті - 11,1 тисяч.Як повідомлялося раніше, Міністерство охорони здоров'я України прогнозує новий спалах коронавірусу. Масове порушення карантину відпочивальниками в Одесі викличе новий стрибок добового приросту COVID-19.Також Korrespondent.net писав, що в Китаї знайдений новий вірус, що загрожує світу пандемією.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp