Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Чернівцях послабили карантин

2 липня 2020 р., 08:15

У громадський міський транспорт тепер пускатимуть всіх при наявності захисної маски і без ознак ГРВІ.

У Чернівцях міська комісія з питань ТЕБ ​​та НС прийняла рішення послабити карантинні обмеження. З 2 липня в громадський транспорт пускатимуть всіх громадян, а не тільки за спецпроїзними довідками з роботи, повідомляється на сайтіЧернівецької міськради в середу, 1 липня.

"На період роботи транспорту в режимі спеціальних перевезень при наявності вільних сидячих місць в Чернівцях з 2 липня дозволений з 10:00 годинф до 22:00 години проїзд інших категорій громадян за умови дотримання протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину", - йдеться в повідомленні.Відзначається, що в години пік, до 10-ї ранку, громадський транспорт курсуватиме в режимі спецперевезень."У салон транспортного засобу громадян пускатимуть тільки при наявності захисної маски і без ознак ГРВІ. Перевезення пасажирів в умовах карантину здійснюється в межах кількості місць для сидіння, передбачених технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на транспортний засіб", - додали в міськраді.Пільги на оплату проїзду в режимі спецперевезень не діють. Через відновлення внутрішньообласного сполучення Чернівецька міська рада припинила підвезення медиків за кошти міського бюджету.Крім того, мер Чернівців звернувся до голови ОДА Сергія Осачука з проханням відновити залізничне сполучення з містом при дотриманні протиепідемічних заходів.Нагадаємо, з 1 липня в Чернівецькій області послабили карантин - відновили внутрішньообласне автобусне сполучення, відкрили ресторани, спортзали і дитячі майданчики.Також повідомлялося, що напередодні на Буковині заявили про рекордно низьке число госпіталізованих з COVID-19. Уперше за два місяці було госпіталізовано менше 10 осіб з підозрою на коронавірус.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp