Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Хусті діти підкорюватимуть швидкість

17 вересня 2014 р., 08:40

Змагання з велоперегонів стартують вже 21 вересня.

21 вересня у велопарку на території хустського туркомплексу «Нарцис» пройдуть змагання з дитячих велоперегонів. Захід вже ввосьме збере маленьких спортсменів з усіх куточків Закарпаття – Хуста, Мукачева, Ужгорода, Тячева. Позмагатися за першість уже виявили бажання понад 60 дітей. Наймолодшим велосипедистам буде лише 2 роки.

— Минулі велоперегони зафіксували рекордну кількість дітей на біговелах – 18, що перевершила всі результати попередніх років, — поділилася з «Голосом Карпат» організатор змагань Леся Логін. - Окрім того, не зважаючи на те, що в заході зазвичай беруть участь діти від 2 до 12 років, наймолодшому супернику було всього 1 рік і 6 місяців.
Кількість бажаючих позмагатися на велосипедах зростає з кожним днем. «Ми – чемпіони» — це не тільки змагання, але й цікаве свято для всієї родини.



— Це веселе дитяче свято. Його основою, звісно, будуть велоперегони, при чому ми навчатимемо дітей безпечної їзди, саме тому всі учасники змагатимуться у велошоломах. Але окрім того, в нас будуть різні майстер-класи та ігри для тих дітей, які очікуватимуть на свій старт, – розповів координатор заходу Микола Логін.
Довідка
Дитячі велоперегони «Ми – чемпіони» — це спортивно-розважальний захід, що проводиться в Хусті двічі на рік (у травні і наприкінці серпня чи на початку вересня) з 2010 року. Організатори – місцевий спортивний магазин, а також велоклуб «ВеломанЕкстрімХуст».

Мета проекту – розвиток та підтримка в дітей зацікавленості до їзди на велосипеді та пропаганда здорового способу життя, дбайливого ставлення до навколишнього середовища.

Змагання розпочнуться о 13:00 год., попередня реєстрація — 12:00 год.

Голос Карпат

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp