Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівська школа перемогла у боротьбі за справедливість

17 вересня 2014 р., 09:31

Зі школою розплатилася кампанія мобільного зв’язку.

Нещодавно до міського голови Берегова Золтана Бабяка звернулася з листом директор школи № 3 Магдалина Бочков, у якому просить допомогти у вирішенні питання з вежею мобільного зв’язку, яка зведена на подвір’ї навчального закладу.

Справа в тому, що при неодноразових зустрічах дирекції школи з представниками компанії були домовленості про те, що власники вишки допомагатимуть школі за використання земельної ділянки на території закладу. Зокрема йшлося про те, що користувачі ділянки поставлять шкільну огорожу з воротами, щомісяця перераховуватимуть орендну плату та відремонтують спортивний зал. Однак за період встановлення вишки був виконаний тільки останній пункт домовленості.



Тож, дирекція школи спільно з батьківським комітетом вирішили у разі не виконання обов’язків компанії мобільного звязку просити про демонтаж вежі.

Міській раді вдалося вирішити цю ситуацію. Тож, борг перерахували школі, за рахунок чого буде відремонтована огорожа навколо навчального закладу. А договір про оренду будуть допрацьовувати.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp