Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Готовність техніки та особового складу ДСНС Міжгірщини вивчав очільник закарпатських рятувальників

7 липня 2020 р., 17:10

Під час візиту до Міжгірського району начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей відвідав пожежно-рятувальні підрозділи, що дислокуються у районі

Їх тут чотири: пожежно-рятувальна частина районного центру та три пожежно-рятувальні пости у с. Пилипець, Колочава та Синевир.

Мирослав Щербей поспілкувався із особовим складом підрозділів та перевірив стан проведення ремонтних робіт у Міжгірському районному відділі, які вже на 80% завершені. Невдовзі умови праці рятувальників стануть більш комфортними та зручними. Окрім переоснащення адміністративної частини будівлі тут запрацює спортивний зал, де вогнеборці зможуть вдосконалювати свою фізичну форму.

Наразі в Міжгірському підрозділі ДСНС працюють 92 рятувальника, які обслуговують 44 населені пункти Міжгірського району, однак за необхідності можуть залучатись і до ліквідації надзвичайних ситуацій у населених пунктах Хустського та Воловецького районів.


У ДСНС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp