Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті виявили спалах коронавірусу через святкові гульбища

8 липня 2020 р., 19:31

Проведення масових гулянь на честь весіль, днів народжень та релігійних свят спровокувало зростання кількості захворювань в регіоні.

Спалах коронавірусу зафіксований в трьох районах Закарпатської області після масових гулянь в регіоні. Про це заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко в середу, 8 липня.

"За результатами епідрозслідування, було встановлено, що до сплеску захворюваності призвели саме масові святкування: весілля, дні народження, також святкування релігійних свят, коли сім'ї з'їжджалися з різних сіл, святкували це все, і через тиждень вони всі ставали "контактами" і протягом тижня реєструвалися нові випадки коронавірусної хвороби", - сказав Ляшко.Нагадаємо, що раніше МОЗ оцінило готовність до другої хвилі COVID. Українські лабораторії і лікарні забезпечені всім необхідним набагато краще, ніж в березні, запевнив міністр.Також повідомлялося, що COVID в Україні перевищив критичний показник. Кількість хворих на 100 тисяч населення в Україні перевищила 60, але тотальний карантин вводити не будуть.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp