Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Ботсвані розслідують масову загибель слонів

10 липня 2020 р., 23:17

Висновок про причини смерті слонів буде представлений громадськості після того, як влада Ботсвани проаналізує результати з усіх лабораторій.

Міністерство навколишнього середовища, природних ресурсів та туризму Ботсвани отримало перші результати досліджень загиблих слонів, проведені в лабораторіях Зімбабве. Про це в п'ятницю, 10 липня, повідомив виконуючий обов'язки постійного секретаря міністерства Одуетсе Кобото.

"Я хочу довести до відома громадськості, що у нас є результати і тепер ми будемо аналізувати їх і порівнювати з тією інформацією, яка у нас є. Нам належить об'єднати ці результати з іншими висновками досліджень, щоб прийти до висновку", - сказав він.Кобото підкреслив, що висновок про причини смерті слонів буде представлений громадськості тільки після того, як влада Ботсвани проаналізує результати з усіх лабораторій.Представник міністерства також повідомив, що нещодавно виявлено ще шість нових трупів слонів, загальне число загиблих тварин досягло 281.Раніше міністерства повідомило, що три лабораторії в Зімбабве, ПАР і Канаді вивчатимуть зразки тканин загиблих слонів, щоб визначити причину їхньої смерті.Перші повідомлення про випадки смерті надійшли 11 травня. Оскільки всі туші виявилися незайманими, версія браконьєрства була виключена. Надалі було встановлено, що сибірська виразка й отруєння людьми не є причинами їхньої загибелі. Розслідування триває.Як повідомлялося, раніше в Зімбабвійському національному парку Хванг за два місяці від голоду і сильної посухи померли щонайменше 55 слонів. Деякі зі слонів були знайдені в радіусі 50 метрів від водойм, що говорить про те, що вони померли, так і не діставшись до них.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp