Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дармовий телефон крадія до добра не довів (ФОТО)

16 липня 2020 р., 19:15

Доведеться відповідати

З торгового прилавку на центральному ринку Мукачева невідомий викрав мобільний телефон. Поліцейські оперативно розкрили злочин, а крадену річ повернули потерпілому. За даним фактом розпочато слідство

Працівники кримінальної поліції Мукачівського відділу розкрили крадіжку, що трапилася на місцевому ринку по вулиці Возз’єднання. Про крадіжку мобільного телефону до поліції повідомив продавець, місцевий мешканець.

Опитавши свідків та зібравши необхідні докази, мукачівські поліцейські встановили особу причетного до злочину. До кримінального правопорушення причетний 39-річний, раніше судимий, мешканець села Драгиня Мукачівського району. Злочинні дії фігуранта зафіксувала камера відеонагляду. Чоловік, скориставшись зайнятістю продавця, викрав з прилавку мобільний телефон. Крадену річ від нього вилучено та повернуто потрепілому.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp