Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Маленька закарпатка потребує допомоги! (ФОТО)

17 вересня 2014 р., 19:32

Не будьте байдужими до до проблеми Іринки.

Доброго дня! Мене звати Сідун Марієта Сергіївна, а мого чоловіка Сідун Ярослав Михайлович.

У нас є прекрасна донечка Ірочка, якій 2 рочки і 3 місяці. Коли вона народилася – не дихала, мала сильно розвинену двосторонню пневмонію, потім судоми, але вона виборола собі право на життя! Через 2 тижні у неї виявили дуже сильні пошкодження мозку з крововиливами 1-4 степеня.



Доросла людина б не пережила того, що перенесла моя дочечка, але вона довела всім, що вона хоче і може жити.
Через 2 тижні, у Мукачеві, у Ірочки виявили дуже сильні пошкодження мозку з крововиливами 1-4 степеня. Десь у пів року їй вже ставили діагноз спастичний тетрапарез (дцп), вторинна мікроцефалія, судоми, лейкомаляція головного мозку. Зразу як ми виписались з лікарні (їй було більше місяця) ми почали ходити на масажі і водні процедури. З 4 місяців ми поїхали на іпотерапію. Зміни йшли дуже-дуже повільно і то більш не в фізичному розвитку, а в емоційному. В жодний реабілітаційний центр України нас не брали через судоми, так як у нас стояв діагноз симптоматична епілепсія. Ми ходили лише на іпотерапію, масажі і водні процедури.

Коли їй був рік ми поїхали у Венгрію в дитячу клініку Bethesda на повне обслідування. На жаль на МРТ діагноз підтвердився ( важка кістозна енцифалопатія головного мозку). Але там нам скасували діагноз симптоматична епілепсія. І з того часу почались наші реабілітації за кордоном, так як в Україні нам допомогти не бралися.


Наш шлях до здорового життя Ірочки:

Повне обслідування у Будапешті у дитчій клініці Bethesda – 4 000 євро


4 курси іпотерапії – 18 000 грн

4 курси реабілітації у Будапешті в центрі Gézengúz - 30 000 грн

4 курси реабілітації у Бельгії у центрі Vzw Atlantis – 6 000 євро
2 курси оксигенотерапії у клініці Ормош у Будапешті– 4 000 грн

1 курс реабілітації у клініці Козявкіна – 10 000 грн
Кисневий концентратор – 620 євро
Вертикалізатор -1 000 євро
Гамак – 200 євро
Плюс постійні масажі вдома
Я Вам пишу ці ціни, щоб Ви зрозуміли чому я вимушена звертатися за допомогою.

ВСІ ці реабілітації ДУЖЕ ВАЖЛИВІ ДО 3 РОКІВ! Поки є шанс щось змінити. Коли я дивлюся на здорових діток, я так мрію, що моя Ірочка теж зможе ходити, зможе сісти, пити нормально, їсти, не давлячись їжею, побачить мене своїми красивими очками, зрозуміє, що я їй говорю і відповідатиме мені. Я так хочу щоб моя дочечка скоріше пішла на поправку і для мене це найперше і найголовніше завдання в житті.

Ці всі реабілітації дуже хороші і вони безсумнівно дають результат, але він дуже маленький. Ситуація дуже важка, тому що більшість мозку пошкоджено. Клініка Хелиос Хохенштюкен в Германії готова нас прийняти на обстеження і лікування. В них великий досвід праці з тяжкими дітками. Також вони можуть нам допомогти з нашими так званими судомами. Їх терапія направлена на мозок. Вони достукуються до таких дітей ,яких всі вважають безнадійними. Ірочці життєво необхідна їх реабілітація і лікування. Бо без цього поштовху, без розуміння Ірочкою, шо в неї є ручки і володіння ними – на жаль перспективи невтішні.

Сума для збору 34 200 євро. Ця сума включає обстеження, призначення лікування і реабілітацію на протязі двох місяців. ЇЇ потрібно проплатити до грудня. 5 січня ми повинні вже їхати в клініку.

Я звертаюся до Вас і дуже прошу Вас надати нам будь-яку допомогу у цьому зборі! Я розумію, сума здається не підйомною. Але я вірю, що світ не без добрих людей. Як говорив Достоєвський, ВЕСЬ СВІТ НЕ ГІДНИЙ ОДНІЄЇ СЛЬОЗИ ДИТИНИ, не то що таких мук, які переживає Ірочка і інші дітки!!! Допоможіть їй зажити нормальним життям без болю! Поглянете на свою дитинку. Невже б Ви не знайшли 10 гривень, якби їй терміново потрібне було лікування. Так, 5, 10 гривень! Це здається така маленька сума, але вона може врятувати життя! Спасибі всім!Дай Вам Бог здоров'я!

Реквізіти для надання допомоги:
Номер картки в ПриватБанку: 5168755393952680
Сідун Марієта Сергіївна – мати

Тел. 0956463016


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp